T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Doğanhisar Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 15/12/2017

Ahmet  DEMİRELLİ
İdari ve Mali İşler Müdürü

29.09.1969 tarihinde Doğanhisar/Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Doğanhisar'da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Doğanhisar Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ve Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

07.01.1998 tarihinde Ankara Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde mesleğe başladı. Sırasıyla 2001 yılında Başbakanlık Konut Müsteşarlığı Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü Muhasebe Daire Başkanlığında, 2004 yılından itibaren Konya Doğanhisar Devlet Hastanesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaptı. Halen Doğanhisar Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmakta olup, evli ve bir çocuk babasıdır.